Bel me terug!

Contact

(038) 35 57 334
info@ijsselzichtwilsum.nl

Tweets

MEER TWEETS >

Tenten

Voor elk evenement bieden wij een oplossing. Van een kleine pagodetent voor in de achtertuin tot een compleet verzorgd tentfeest. 
Heeft u interesse om een tent bij ons te huren? Neem dan contact op voor de scherpe prijzen die wij u kunnen aanbieden. 

Bekijk hieronder ons aanbod.

 • Terug naar het overzicht
 • Uniek in ons aanbod is het opgehoogde podium voor de 15 meter aluminium hal. Hierbij wordt in plaats van een los podium, twee gehele vakken van de tent op een stevige constructie geplaatst waardoor er een podium van maar liefst 150m2 ontstaat.

  Bij de 20 meter aluminium hal bieden wij u de mogelijkheid om twee vakken van de tent te verhogen, zodat er een hogere ruimte ontstaat waar een los podium geplaatst kan worden.

  Hier kan bijvoorbeeld ons podium worden geplaatst van 1 meter hoog en 5 of 10 meter diep en maximaal 15 meter breed. Dit podium wordt ondersteund door een stevige schagenconstructie waarop een door buizen ondersteunde vlondervloer komt te liggen.

  Een ideaal podium voor de hogere tenten zoals de 15 en 20 meter aluminium hallen en de 15 meter spantent.

  Tot slot kunnen wij u ook een podium bestaande uit elementen van 200x100cm aanbieden. Deze hoogte kan varieren van 40 tot 80 centimeter en is ideaal in de wat lagere tenten zoals de 8, 10 en 12 meter brede tenten.

  podium02

  podium01
  20mpodium
  podium
  hoornsterzwaag03
  15mpodiumtrap
  15mpodium

  Tenten Verhuur IJsselzicht © 2018 | Realisatie: Verbakel Internet & Reclame